Leuth

Vacatures:

- Op dit moment zijn wij op zoek naar enthousiaste (jonge) Timmerlieden die zowel zelfstandig als met collega's kunnen werken, die flexibel zijn en bereid zijn om iets te leren. Herken jij jezelf hier in en heb je interesse of wil je meer informatie,  neem dan gerust contact op door te bellen of een email te sturen.

 

- Op dit moment zijn wij op zoek naar enthousiaste (jonge) Metselaars die zowel zelfstandig als met collega's kunnen werken, die flexibel zijn en bereid zijn om iets te leren. Herken jij jezelf hier in en heb je interesse of wil je meer informatie,  neem dan gerust contact op door te bellen of een email te sturen.

 

Stages en Leerbanen:

- Wij zijn altijd opzoek naar jong talent dat graag in de bouw willen werken. Ben jij op zoek naar een Stageplek of Leerbaantraject dan kunnen wij jou wellicht helpen. Wij staan altijd open voor enthousiasten leerlingen die inzet tonen, willen aanpakken en leren.  Herken jij jezelf hier in en heb je interesse of wil je meer informatie,  neem dan gerust contact op door te bellen of een email te sturen. 

 

- Wil je weten welke plekken wij nog beschikbaar hebben klik dan op onderstaande sites:

E-mailen
Bellen
Map